|
|||
|
Est-ce que c'est bien le titre de cette chanson "Baster Inn ti Manzel" que vous avez donne en haut?
|
|
|||
|
oui c'est ca la chanson c'est Inn ti Manzel du groupe Baster.
voici les paroles si ca peut aider.... Inn Ti Manzel Paroles et musique : Thierry Gauliris Mi koné inn ti manzel Mi yinm a el Solman mi koné pa Si el i yinm amwin Si el i yinm amwin wé Di amwin sa Si el i yinm pa mwin Di pa mwin sa Mi koné inn ti manzel Son zié i tourne Solman mi koné pa Si el i agard amwin Si el i agard amwin wé Di amwin sa Si el i agard pa mwin Di pa mwin sa Bann manzel la zot lé byin zoli Zot lé nwar zot lé blan zot lé zoli Néna détrwa zot i yinm aou Po in mwa in’ an mé pa toultan Mi koné inn ti manzel son lèv lé roz Solman mi koné pa si lé roz po mwin Si lé roz po mwin wé Donn amwin sa Si lé pa roz po mwin Donn pa mwin sa Mi koné inn ti manzel mi yinm a el Solman mi koné pa si el i yinm amwin |
|
||||
|
Wai enn ti nissa mo p pran pou traduire sa ankor. Mo dedikas sa but la pou mo babykool. Pa hesite pou modifye li si mo fer faute.
enn ti mamzel (u swa enn ti mine u enn ti 35) Mo konn enn ti mamzel mo kontan li selma mo pa kone si li kontan mwa Si li kontan mwa we zot ava dir mwa si li pa kontan mwa zot pa dir mwa Mo konn enn ti mamzel so lizie get gete selma mo pa kone si li pe get mwa si li pe get mwa we zot ava dir mwa si li pa pe get mwa zot pa dir mwa Bann mamzel la zot byen zoli ki zot nwar ki zot blan zot mari zoli Ena de trwa ki pe kontan ou pou enn mwa pou enn ann me pa touletan Mo konn enn ti mamzel so la lev roz selma mo pa kone si li roz pou mwa Si li roz pou mwa we donn mwa li si li pa roz pou mwa pa donn li mo konn enn ti mamzel mo kontan li selma mo pa konne si li kontan mwa |
![]() |
| Tags |
| baster, dem, inn, manzel, svp, traduction |
| Outils de la discussion | |
| Modes d'affichage | |
|
|
Discussions similaires
|
||||
| Discussion | Auteur | Forum | Réponses | Dernier message |
| Dictionnaire Traduction Expressions Créoles - Français | RadioMoris | Discussions Générales | 258 | 08/10/2011 00h29 |
| [DEM] Cassiya et Joel Vigne - Mon Rêve (+ Traduction) | flo | Paroles de Chansons. Song Lyrics. | 0 | 09/02/2005 20h13 |
| Baster | LeChef | Discographie des Artistes | 5 | 29/08/2004 01h43 |
| Concert BASTER à Bordeaux et Paris | ZahoOL | Annonces RM | 3 | 08/07/2004 03h23 |
Fuseau horaire GMT. Il est actuellement 23h48.

Mode linéaire