|
|||||||
![]() |
|
|
|
Outils de la discussion | Modes d'affichage |
|
||||
|
Salut longanina !!
sa me rappel etrangement un fruit exotique ki mo ti bien content mangé !!! Le message est passé alors tu peux poster tes tablatures dans le forum et les autres inscrits viendront rajouter les siens... a titre d'infos je suis moi meme musicien et je sais que les tablatures de sega c super dure a trouver .Donc je propose aussi les accords carrément . Laisse nous tap nous ravanne et jouer nous la guitare . |
|
||||
|
accords pour mamzel l'amour - Joël vigne et Cassiya
accords pour mamzel l'amour - Joël vigne et Cassiya
Intro : Fa Do Fa Do Sib Fa Sib Do Fa Do Fa Allons assize in peu sou lé flamboyants Sib Do Fa Mamzelle mi vé dia twé dé ti Koseman Sib Do Fa Rém Soley lé for vien dan lombrage, zordi ma pran mon kourage Fa Do Fa Pou guingne dia ou tout sat mi ressan Fa Do Fa Mi dor mi lev ou minm dan mon tèt Sib Do Fa Tèt ossi ké mi mazinne aou tro Sib Do Fa Rém Me kan mi wa ou, soley i pèt mon ker i bat dan mon do Fa Do Fa Vien ma di aou tout sou le flamboyant Rém Lam Gran moun la toujours di Sib Fa Lamour i donn la vi Rém Lam Mamzelle oulé jolie Sib Do Fa Sé ou ké mi aime à la folie Rém Lam Gran moun la toujours di Sib Fa Lamour sa minm la vie Rém Lam Mamzelle oulé jolie Sib Do Fa Sé ou ké mon ker la choisi Fa Do Fa Guet séson letchis na fine arrivé Sib Do Fa Èna lontan pré pé ou ki rétourné Sib Do Fa Rém Mwa mo konèt ki dan ou lé ker ou si énna envie Fa Do Fa Kosté koté d’mwa pou fé mwa plésir Fa Do Fa Mamzelle kot fer pounou vive ensamb SIb Do Fa Ka out zoli figuir kosté si ki pou mwin Sib Do Fa Rém In moman donné mo senti ki nous loder fine mélanzé Fa Do Fa Laisse nou révé enbas prié swété bonne année. Rém Lam Grandi moun fine touzour di Sib Fa Lamour sa li donne la vi Rém Lam Mamzelle ou bien zolie Sib Do Fa Ou même ki mo lé ker finne swaziré Rém Lam Grandi moun finez touzour di Sib Fa Lamour sa li donne la vi Rém Lam Mamzelle ou bwin zolie Sib Do Fa Ou même ki mo lé ker fine swaziré Refrain kréol --- instrumental 5 fois fin sur la 6è. ************************************************** *********** Petite précision, la plupart des accords qui seront postés par moi dans se forum ne sont pas de moi (évidemment), je les ai trouvé au fil du temps sur Internet mais je remercie néanmoins toutes les bonnes âmes qui y ont travaillé ! Longanina |
|
||||
|
accords et paroles "ici cot nou été" CASSIYA
CASSIYA - ici cot nou été
Intro : Fa – Lam – Sib – Do—Fa – (Rém) Rém Lam Ici kot nou été Sib Fa Si ki fine ancerclé, an la vi materiél Do Rém Zot ki fine faciné, na pa toute kib pé vive pareye Rém Lam Pou ké fé la gran parole bondié Sib Fa Sevi formalité pou fé lé zot sanzé Do Rém Porfoi rakont sek y pé suive la vérité Rém Lam Enna ki tié fini ranségné Sib Fa Pan ko sanzé, zo bann mové pansé Do Rém Tou séké zot possédé, zamé zot trouv assé Rém Lam Sak énna bokou palé partézé Sib Fa Saki pé énna, pé dimand sarité Do Rém Guet sa lot la, li attann lospitalité Rém Lam Par ayer guet sak énna bon pé Sib Fa Zot trouve pou gaspiyé, kan même ki zot koné Fa Rém Enna di moun, kip é dormi san manzé Rém Lam Séki mopé dir, mopa pé kritiké Sib Fa Mo koné so ler la personn pa porfé Do Rém Less rakonté, koma pé vive limanité Rém Lam Tous lé zour zot annons sa ek konsians Sib Fa Perversité ankor dann lexsistans Do Rém Guet sek i pov kourbé ek la povrété (Kan poinsé lévé dormi, avec lidé vanzanze) ² Refrain Do Tou sé ki zot koné Fa Zot pé fine rakonté Do Tou sé ki zot koné Rém Zot tia bizoin propazé Do Zoy dir zot koné ossi Fa Dir mé kipo arrivé Do Ki sa na po banné Rém Mo dimann si sa désizion bondié (Mo dimann si sa lamitié bondié)² |
|
|||
|
reponse tablatures
salut ! en fait je m'y connais pas trop en guitare mais je suis plutot calé synthé. je joue essentiellement du séga et en fait pr trouver les accords d'une chanson (à tenir compte que je joue à l'oreille) je m'imagine dans ma tete que la chanson se joue en Do ; de cette façon je trouve tout de suite les accords. Ensuite je réécoute la chanson en cherchant la bonne tonalité avec mon synthé puis j'ai plus qu'à retrouver les bons accord de la gamme. c'est à essayer ! si tu/vous veux/voulez écouter des zik j'ai deja enregistré "séparation" et "fami pov" de cassiya (la qualité n'est pas tres jolie jolie à tebir compte du fait que j'ai un synthé qui date un peu et que j'ai enregistré avec un micro !!) mais le resultat est tout à fait écoutable !!
Enfin bref, c'était pour repondre a ton message et en meme temps pour passer une annonce car je cherche des personnes afin de jouer ensemble (dans la mesure de la possibilité géographique car j'habite en france dans la région parisienne !) merci et a la prochaine ! ah oui j'oubliais... vive RaDiOmOrIs |
|
||||
|
baster une autre tab pour la route ...
baster : in ti manzel
G D mi coné in ti manzel C G mi aime a elle G D seulemen mi coné pa C G si elle i aime a moin G D mi coné in ti manzel C G mi aime a elle G D seulemen mi coné pa C G si elle i aime a moin C G si elle i aime a moin (wé) C G di a moin sa C Em si elle i aime pa moin C G di pa moin sa G D mi coné in ti manzel C G son zieu y tourne G D seulemen mi coné pa C G si elle y agarde a moin G D mi coné in ti manzel C G son zieu y tourne G D seulemen mi coné pa C G si elle y agarde amoin C G si elle y agarde a moin (wé) C G di a moin sa C Em si elle y agarde pa moin C G di pa moin sa Em C G ban manzel la zot lé bien joli Em C G zot lé blan zot lé noir zot lé joli Em C G né na de troi zot y aime a ou Em C G pou 1 moi pou 1 an mé pa tou le tem G D mi coné in ti manzel C G son léve lé rose G D seulemen mi coné pa C G si lé rose pou moin G D mi coné in ti manzel C G son léve lé rose G D seulemen mi coné pa C G si lé rose pou moin C G si lé rose pou moin (wé) C G di a moin sa C Em si lé pa rose pou moin C G di pa moin sa C G si lé rose pou moin (wé) C G di a moin sa C Em si lé pa rose pou moin C G di pa moin sa G D mi coné in ti manzel C G mi aime a elle G D seulemen mi coné pa C G si elle i aime a moin G D mi coné in ti manzel C G mi aime a elle G D seulemen mi coné pa C G si elle i aime a moin =====> voilà bonne gratouille longanina |
![]() |
|
| Tags |
| recherche, sega, tablatures |
| Outils de la discussion | |
| Modes d'affichage | |
|
|
Discussions similaires
|
||||
| Discussion | Auteur | Forum | Réponses | Dernier message |
| Our beloved song Sega | Lewis Nadal | Discussions Générales | 41 | 14/07/2006 13h42 |
| Paroles de "Bate sa séga la" par Marie Michele Etienne | laura | Paroles. Classées | 0 | 31/03/2005 10h03 |
| Paroles de "Bat Séga" par Alain Ramanisum | SegaMan | Paroles. Classées | 0 | 20/03/2005 01h51 |
| recherche sega bindu | dave | Discussions Musicales | 10 | 26/02/2005 15h35 |
| recherche CD sega, ragga mauricien à Paris | draoulos | Discussions Musicales | 4 | 19/08/2004 07h51 |
Fuseau horaire GMT. Il est actuellement 09h52.

Mode linéaire